ACTUELE STAND van ZAKEN COVID-19

20 Juli 2021 | We houden het veilig en beheersbaar

Je leest hier het laatste nieuws en op welke manier Studio Simoncini ervoor zorgt dat je met plezier en een veilig gevoel blijft dansen.

MET ZORG EN AANDACHT
Het openstellen van de school voor het normale aantal mensen doen we geleidelijk. Op deze manier hebben studenten tijd om op een rustige manier om te gaan met bezorgdheid en persoonlijke veiligheid.

Mondkapje In de hal en gang is verplicht voor alle studenten, omdat het niet mogelijk is voldoende afstand te houden. In de studio worden geen mondkapjes gedragen.
Lees alle regels in het protocol voordat je naar de school komt. Bij verkoudheid blijf je thuis.

JUNIOR BALLET
Alle kinderen krijgen les in de studio. Bij verkoudheid blijf je thuis.

REGULIER BALLET
De studio is open voor een beperkt aantal mensen in combinatie met Online lessen . Met een Studio-lidmaatschap volg je les met een kleine groep in de studio of live online, dit wordt telkens afgewisseld. Op deze manier kunnen we met plezier dansen, afstand van elkaar houden en overstimulatie voorkomen. Mensen met een Virtueel Lidmaatschap blijven les online volgen.

Indeling hulp voor studenten: weeknummers

Studio Simoncini verzorgt sinds maart 2020 online training klassiek ballet van hoge kwaliteit en is o.a. gespecialiseerd in internationale virtuele coaching voor jong talent

CONTACT en ADVIES
Heb je vragen of wil je even overleggen neem contact op met de school via 0638551500.


BETROUWBARE INFORMATIE
Je vindt een overzicht van de Rijksoverheid met informatie op deze pagina. Een volledig overzicht met alle regels voor binnen en buiten vind je hier.

VRAGEN OVER HET CORONAVIRUS
Bij vragen over het Coronavirus neem contact op met het RIVM 0800-1351 (8.00-20.00 uur). Of bezoek de website Steunpunt Coronazorgen.

VEILIGHEIDSMAATREGELEN
Lees hier de veiligheidsmaatregelen van Studio Simoncini.

Neem een kijkje achter de schermen bij de virtuele training van Studio Simoncini