Veiligheidsmaatregelen | Actuele stand van zaken COVID-19

24 November

Je leest hier het laatste nieuws en op welke manier Studio Simoncini ervoor zorgt dat je met plezier en een veilig gevoel blijft dansen.

DE ACTUELE STAND van ZAKEN
De studio is open voor een beperkt aantal deelnemers in combinatie met Online lessen
Ben je verkouden? Of maak je je zorgen over de huidige situatie? Iedereen die niet naar de studio kan komen, kan live online meedoen met zijn eigen les. 

Voor Junior Ballet geldt: alle kinderen in de studio met de mogelijkheid de les live online te volgen wanneer je niet naar de school kan komen.

CONTACT en ADVIES
Heb je vragen of wil je even overleggen neem contact op met de school via 0638551500.

MONDKAPJES
In Nederland geldt een dringend advies om mondkapjes te dragen in publiek toegankelijke binnenruimtes. Tijdens het dansen hoef je geen mondkapje op. Lees meer

BETROUWBARE INFORMATIE
Je vindt op deze pagina een overzicht van de Rijksoverheid met de maatregelen die per 14 Oktober gelden i.v.m. de gedeeltelijke lockdown. Een volledig overzicht met alle regels voor binnen en buiten vind je hier.

HOE GAAT HET NU VERDER?
Bekijk hier een overzicht met de maatregelen die we kunnen verwachten wanneer het beter gaat of juist slechter met het Coronavirus en het aantal besmettingen in Nederland.

VRAGEN OVER HET CORONAVIRUS
Bij vragen over het Coronavirus neem contact op met het RIVM 0800-1351 (8.00-20.00 uur). Of bezoek de website Steunpunt Coronazorgen.

STUDIO BEZOEKEN
Studio bezoek uitsluitend mogelijk op afspraak.
Voordat je naar de studio komt ben je op de hoogte van alle veiligheidsmaatregelen.

KINDEREN EN VERKOUDHEID
Op dit moment geldt dat ook kinderen met verkoudheidsverschijnselen thuis blijven. Omdat de vraag naar de coronatest in Nederland erg groot is en daarmee de wachttijden lang, willen we voorkomen dat de docent enige vorm van verkoudheid oploopt.

Kinderen van Junior Ballet dansen met plezier live vanuit hun huis mee met hun klasgenootjes in de studio.

Neem een kijkje achter de schermen bij de virtuele training van Studio Simoncini