COVID-19 Nieuws

26 Juni 2020

STUDIO OPEN 31 Aug. 2020
Wij zullen na de zomervakantie met de start van het nieuwe seizoen op 31 Augustus weer gebruik maken van de studio met inachtneming van de veiligheidsmaatregelen. Summerschool Den Haag van 20 juli t/m 9 Aug. wordt volledig online gegeven.

Per 1 juni 2020 is er een nieuwe noodverordening van kracht in de regio Haaglanden. Op dit moment mogen sport- en fitnessgelegenheden nog niet open. Onder sport- en fitnessgelegenheden vallen ook dansscholen en gelegenheden waarin trainingen als pilates, yoga en dergelijk worden aangeboden. Lees hier de volledige tekst.

Het kabinet besluit of maatregelen versoepeld kunnen worden en bepaalde sectoren open mogen. Dit kan alleen als het algemene besmettingsrisico in Nederland omlaag is gebracht.
Het openstellen van sectoren heeft in veel gevallen niet alleen gevolgen voor de werknemers en klanten of bezoekers, maar ook voor de drukte in het openbaar vervoer en de openbare ruimte. Deze factoren wegen daarom mee in het besluit of een sector open kan.

VEILIGHEID BALLETSCHOOL
Om voor veiligheid te zorgen en als hulpmiddel om straks als dansscholen weer open mogen aan de 1,5m samenleving te voldoen komt er een protocol voor Studio Simoncini op basis van de beschikbare openbare protocollen. Op dit moment wordt er in de balletschool hard gewerkt aan dit protocol.

REACHING OUT ONLINE CLASS
Vanwege veiligheidsmaatregelen worden alle balletlessen online gegeven. Studenten hebben les tijdens hun eigen les uur.
Meer informatie hier

Seizoen 2020/2021
In afwachting van de richtlijnen van het RIVM en een landelijk protocol voor dansscholen, worden alle lessen in het rooster online gegeven.
Veiligheidsprotocol COVID-19

Bij vragen over het Coronavirus neem contact op met het RIVM 0800-1351 (8.00-20.00 uur). Lees hier alle maatregelen tegen verspreiding coronavirus in Nederland.

Heb je vragen voor de balletschool of wil je meer informatie dan kan je de school bereiken via 0638551500

Instagram

Invalid username or token.