INHAAL SERVICE

.
Wanneer je je uiterlijk 24 uur vantevoren afmeldt mag je de gemiste les binnen een week inhalen in de studio als er plaats is of in één van de virtuele lessen (online).

VOOR WIE
De inhaalservice is tijdens het schooljaar beschikbaar voor Regulier Ballet, niet voor Junior Ballet en niet voor de Summerschool.

WIJ VRAGEN JE BEGRIP
De inhaalservice is niets meer dan een vriendelijk gebaar van de balletschool er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De balletschool kan de inhaalservice op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving stopzetten. De inhaalservice wordt tijdelijk aangeboden op proefbasis.

Wanneer je regelmatig je eigen les mist is de inhaalservice niet geschikt. Als je teveel aanvragen doet, is het voor de school niet haalbaar om de administratie te verwerken.

AFZEGGEN stuur altijd:
1. Je voor en achternaam (ook als je je via WhatsApp afmeldt)
2. De exacte tijd en datum van de les die je gaat missen.

INHAAL AANVRAAG Stuur altijd:
1. Je voor en achternaam (ook als je dit via WhatsApp doet)
2. De exacte tijd en datum van de les die je hebt gemist.
3. De exacte tijd en datum van de les die je graag zou willen doen om in te halen.

VEEL GESTELDE VRAGEN
Hoe vaak mag ik inhaallessen aanvragen?
Wanneer je meermaals een verzoek stuurt voor een inhaalles, kan de school een limiet instellen aan het totaal aantal inhaallessen dat nog kan worden aangevraagd of de school kan besluiten de inhaalservice stop te zetten. Het is altijd mogelijk om samen met de school te kijken naar de mogelijkheid om over te stappen naar een andere les die beter in jouw rooster past.

Kan ik de les later in de maand inhalen?
Een gemiste les kan je alleen binnen een week inhalen.

Als ik op de dag zelf annuleer kan ik dan alsnog de gemiste les inhalen?
Inhalen kan alleen wanneer je je 24 uur vantevoren hebt afgemeld.


“Ballet mag er nooit voorspelbaar uitzien. Als je danst, is elke beweging die je maakt een belofte. Zelfs wanneer je een preparatie maakt, beloof je dat er een verhaal te vertellen is”.

- Mirella Simoncini