Protocol COVID-19

Veiligheidsvoorschrift

Information in English

DE ACTUELE STAND van ZAKEN
Blijf op de hoogte van de actuele stand van zaken. De Balletschool publiceert belangrijke updates op deze pagina.

STUDIO BEZOEK
Deelnemers met een Studio Lidmaatschap of met een afspraak mogen de school binnen op vertoon van een Coronatoegansgbewijs, bezoekers wachten buiten.
Bij binnenkomst handen wassen met water en zeep.

Voor alle studenten geldt; zorg ervoor dat je een mondkapje draagt bij betreden van de school voor de les en bij vertrek na de les. Tijdens het dansen hoef je geen mondkapje op.

Zorg goed voor elkaar en hou rekening met elkaar. Houd zoveel mogelijk afstand van 1,5 meter.

Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog. Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten, gooi ze na gebruik weg.

VOOR DE LES
Bij voorkeur thuis omkleden. De kleedkamer wordt beperkt gebruikt.

Wacht beneden totdat de vorige groep dansers naar buiten komt. Tussen elke les zit een break van 15 minuten zodat het in de studio minder druk is.

Het toilet in de school is open voor deelnemers maar het is verstandig om thuis vast naar het toilet te gaan zodat het toilet op de school minder wordt gebruikt.

MEENEMEN
Het is verplicht een ​witte ​handdoek mee te nemen voor gebruik op de vloer in de studio en je handen te drogen in het toilet.

Neem een gevulde waterfles mee, zodat je niet onnodig de kraan in het toilet gebruikt.

Blote voeten zijn nergens toegestaan, breng altijd balletschoenen mee.

VERKOUDEN
Voor alle studenten incl. kinderen geldt; blijf thuis bij twijfel en bij verkoudheidsklachten. Je kan je eigen les live meedoen vanuit je huis via onze virtuele studio.

RISCO GEBIED
Ben je in het buitenland geweest? Controleer op de website van de Rijksoverheid of er een oranje of rood advies geldt. Wanneer je in quarantaine moet kan je je les online volgen.

“Ballet mag er nooit voorspelbaar uitzien. Als je danst, is elke beweging die je maakt een belofte. Zelfs wanneer je een preparatie maakt, beloof je dat er een verhaal te vertellen is”.

- Mirella Simoncini