Voorzorgsmaatregelen en informatie coronavirus

REACHING OUT ONLINE CLASS
Vanwege veiligheidsmaatregelen worden alle balletlessen online gegeven. Studenten hebben les tijdens hun eigen les uur.
Meer informatie hier

Update 27 Mei 2020
Het is op dit moment niet bekend of de openstelling van sportscholen op 1 juli ook geldt voor dansscholen. Dans valt gedeeltelijk onder kunst en cultuur en gedeeltelijk onder sport, er wordt dan ook gewerkt aan een landelijk protocol voor alle dansscholen en dansstijlen. Wanneer dit protocol is goedgekeurd kunnen dansscholen een aangepast protocol maken en indienen voor goedkeuring bij hun gemeente.

Agenda Balletschool

Seizoen 2020/2021
In afwachting van de richtlijnen van het RIVM worden alle lessen in het rooster online gegeven. Als de richtlijnen veranderen en het is toegestaan, worden de lessen een combinatie, waarbij een gedeelte van de groep de les in de studio volgt en een gedeelte volgt de les online. Dit wordt afgewisseld zodat iedereen regelmatig naar de studio kan komen.
Wanneer het mogelijk is volgens het RIVM kan iedereen weer tegelijkertijd les volgen in de studio.
Veiligheidsprotocol COVID-19

Als je helemaal geen mogelijkheid hebt om deel te nemen aan Ballet Online, krijg je voldoende gelegenheid en tijd om de gemiste lessen in te halen wanneer we weer de studio ingaan. Informeer de balletschool vantevoren wanneer Ballet Online voor jou geen optie is.

Bij vragen over het Coronavirus neem contact op met het RIVM 0800-1351 (8.00-20.00 uur). Lees hier alle maatregelen tegen verspreiding coronavirus in Nederland

Heb je vragen voor de balletschool of wil je meer informatie dan kan je de school bereiken via 0638551500