Ballet IV & V

BALLET IV
Hoog tempo met professionele opbouw voor (pre)professionals en gevorderde studenten. Combinaties worden vlot opgepikt. Leuke muzikale combinaties. Voor studenten die langer bezig zijn en docenten die zelf ook in training willen blijven. Er wordt gewerkt met passie en een flinke dosis energie.
Deelnemers zijn jonge mensen die voor hun plezier op een serieuze manier met dans bezig zijn, studenten van dansvakopleidingen en jonge afgestudeerde dansers. Studenten die willen werken aan spitzentechniek kunnen aansluitend de Fast Forward les doen.

BALLET V
Zeer hoog tempo met professionele opbouw voor (pre)professionals en gevorderde dansers en studenten. Combinaties worden snel opgepikt. Fijne muzikale combinaties. Voor studenten met veel ervaring en docenten die in training willen blijven. Er wordt gewerkt met passie en een flinke dosis energie.
Deelnemers zijn jonge mensen die voor hun plezier op een serieuze manier met dans bezig zijn, voormalige studenten van dansvakopleidingen, afgestudeerde dansers en studenten die op dit moment een opleiding volgen en extra willen trainen. Studenten willen werken aan stamina en spitzentechniek kunnen aansluitend de Fast Forward les doen.

“Ballet mag er nooit voorspelbaar uitzien. Als je danst, is elke beweging die je maakt een belofte. Zelfs wanneer je een preparatie maakt, beloof je dat er een verhaal te vertellen is”.

- Mirella Simoncini