COACHING HOUSE


Met plezier presenteert Studio Simoncini Coaching House. Persoonlijke training en begeleiding voor studenten, dansers en pre-professionals.
Coaching is een verfijnde lesmethode, en werkt goed als ondersteuning bij het behalen van persoonlijke of professionele doelen. De training wordt volledig afgestemd op jouw niveau en in een tempo waarbij jij er het meeste uithaalt. Je kan eenmalig een coaching sessie boeken of een mini serie. Het is ook mogelijk om in overleg een rooster te maken voor een volledig seizoen.
Grote of kleine doelen, een danstechnische vraag? Neem gerust telefonisch contact met ons op dan denken wij met je mee.

COACHING HOUSE wordt op twee manieren aangeboden

STUDIO COACHING
Prive training in de studio. Bekijk hier Studio Coaching

VIRTUELE COACHING
Onze Virtuele Studio is wereldwijd bereikbaar. Kijk mee met een virtuele Coaching hier…

Een sessie bestaat uit een unieke 1 op 1 gespecialiseerde training van 50 minuten, waarbij wordt gewerkt aan verdieping van techniek en mentale vaardigheden.

Technique Analyser – Personality Insight

Mirella Simoncini:

“Coaching is uitstekend geschikt voor studenten met een verlangen naar meer of voor mensen die gewoon van ballet houden en gemotiveerd zijn om in korte tijd veel te leren.
Het kan waardevol zijn voor b.v. studenten met onzekerheid of na een blessure maar ook bij hoogbegaafdheid of bij het voorbereiden van een auditie.
Om een inschatting te maken van iemands talenten en al aanwezige, maar nog niet gebruikte kwaliteiten, wordt er grondig gekeken naar techniek en persoonlijkheid.”

RESERVEREN
Voor informatie kan je contact opnemen met Studio Simoncini tel: 0638551500
Studenten met audities of examens worden geadviseerd ruim vantevoren te reserveren.
Tarief

Mirella Simoncini en studenten: Quirine Michielsen & Myrthe Jenniskens

“Ballet mag er nooit voorspelbaar uitzien. Als je danst, is elke beweging die je maakt een belofte. Zelfs wanneer je een preparatie maakt, beloof je dat er een verhaal te vertellen is”.

- Mirella Simoncini