Voorwaarden

STUDIO SIMONCINI
tel: 06-38 55 1500
Website: www.studiosimoncini.nl

1
ALGEMENE VOORWAARDEN
Lees voor het betalen van lesgeld de Algemene Voorwaarden; door het lesgeld te betalen geef je aan in te stemmen met de Algemene Voorwaarden van Studio Simoncini zonder voorbehoud.

1.1
INSCHRIJVEN
Inschrijving is op uitnodiging na een proefles en/of kennismakingsgesprek. Online inschrijven c.q. koop op afstand is niet mogelijk.

1.2
BALLETLESSEN LOCATIE
Fysiek lidmaatschap: je schrijft je in voor les in de studio en les online (zie maatregelen uit veiligheidsoverwegingen punt 4).
Virtueel lidmaatschap: je schrijft je in voor het volgen van lessen online.

1.3
REGULIER BALLET Volwassenen
Het lesgeld wordt eenmaal per jaar betaald of in 5 termijnen. Er bestaat geen recht op restitutie over al betaald lesgeld van de overeengekomen periode ongeacht het moment of de reden van annulering. Ook als er sprake is van overmacht, is dit voor eigen risico van de deelnemer. Bij betaling in termijnen is tussentijds opzeggen mogelijk telkens voor de 21ste van de volgende termijn via email of met het online formulier.

1.4
JUNIOR BALLET Kinderen
Het lesgeld wordt eenmaal per jaar betaald voor een heel seizoen. Er bestaat geen recht op restitutie over al betaald lesgeld van de overeengekomen periode ongeacht het moment of de reden van annulering. Ook als er sprake is van overmacht, is dit voor eigen risico van de deelnemer.

1.5
NIEUW SEIZOEN – PRIORITY INVITATION
Om je te verzekeren van een plaats in het nieuwe seizoen maak je gebruik van de Priority Invitation (uitnodiging) die je van de school ontvangt.

2
LESGELD
Studenten of ouders denken er zelf aan de betaling van het lesgeld op tijd te maken. Er worden geen acceptgiro’s of facturen gestuurd. Als er een betalingsherinnering moet worden gestuurd worden er administratiekosten in rekening gebracht.

2.1
BANK
Wanneer je via de Bank betaald, zet als extra vermelding altijd voor- en achternaam van de student + lesuur op het afschrift. Bij onvolledige gegevens kan de balletschool de betaling niet verwerken.

2.2
CONTANT
Met gepast geld in een envelop met vermelding van voor- en achternaam + lesuur. Omdat er beperkt wisselgeld aanwezig is kunnen wij geen briefjes van 50 wisselen.

2.3
TARIEF en BETAALDATA
Het tarief en de betaaldata vind je op de website www.studiosimoncini.nl

2.4
INCORRECT BEDRAG
Voor het verwerken van een incorrect bedrag worden administratiekosten en betalingsverkeer doorberekend.

2.5
TE LAAT BETALEN
Deelname aan balletlessen is bij achterstallig lesgeld niet mogelijk. Bij te laat betalen of bij onvolledige gegevens bij betalingen via de Bank, wordt een herinnering verstuurd inclusief administratiekosten.

2.6
ZIEKTE of VAKANTIE
Zolang een student is ingeschreven wordt het lesgeld doorbetaald, ook in geval van ziekte, blessure of vakantie van de student. Vakanties en feestdagen zijn al verrekend in het tarief.

3
DE SCHOOL
Respect voor schoolmateriaal, eigen spullen en spullen van anderen. Laat Toilet en Douche netjes achter en doe het licht uit na gebruik.

3.1
DE STUDIO
Het is niet toegestaan het raam in de studio open te zetten. Laat drinkflesjes s.v.p. niet achter in de studio.

3.2
DEELNAME
Het is niet geoorloofd nog deel te nemen aan de les wanneer deze al is begonnen, of de les eerder te verlaten.

3.3
TOEZICHT en KINDEREN
Voor de balletles en meteen na de balletles houden ouders of verzorgers toezicht op hun kind. Kinderen worden direct na de les opgehaald.

3.4
RISICO
Het deelnemen aan balletlessen, workshops, spitzenles en andere activiteiten online of in de studio is op eigen verantwoordelijkheid van de student of de ouders/verzorgers. De balletschool stelt zich niet aansprakelijk voor letsel en of schade tijdens of als gevolg van deelname online en of het bezoeken van de school.

3.5
TOEGANG
Het is niet toegestaan de deur open te doen wanneer er wordt aangebeld of om iemand mee naar binnen te nemen. Iedere bezoeker moet zich melden door aan te bellen, de docent zal de deur opendoen.

3.6
KLEDING & HAREN
Er is een verplicht kledingvoorschrift zie: www.studiosimoncini.nl

3.7
LES MISSEN
De school ontvangt graag bericht wanneer je niet naar de balletles kan komen. Een gemiste les inhalen is niet mogelijk.

4
MAATREGELEN uit VEILIGHEIDSOVERWEGINGEN
Wanneer er een noodverordening wordt afgekondigd om welke reden dan ook of wanneer er van hogerhand beperkingen worden opgelegd van welke aard dan ook met als gevolg dat de balletschool de balletlessen niet in de studio kan geven, worden lessen zo mogelijk online gegeven.

4.1
Conform het advies van de Rijksoverheid en om gezondheidsrisico’s te beperken kan de balletschool op korte termijn beslissen de lessen online te geven wanneer er bij de docent sprake is van verkoudheidsklachten of andere lichte tot matige symptomen die doen denken aan COVID-19.

4.2
De school kan ten allen tijden uit veiligheidsoverwegingen, zonder dat dit van hogerhand wordt opgelegd, zelfstandig beslissen om de lessen online te geven.
Mogelijk probeert de school bij dit soort situaties een beroep te doen op een aantal studenten of ouders om desgevraagd mee te beslissen, zoals is gebeurd ten tijde van de COVID-19 crisis in Maart 2020.

5
FOTOGRAFEREN of FILMEN
Het is studenten, ouders of bezoekers niet toegestaan om hun kinderen, medestudenten of docenten te fotograferen of te filmen tijdens lessen online of in de studio.

5.1
MOBIELE TELEFOONS
Het gebruik van camera’s, filmapparatuur en mobiele telefoons, is niet toegestaan in toiletten of kleedkamers.
Mobiele telefoons moeten uitgeschakeld zijn bij het betreden van de kleedkamer.

5.2
BEELDMATERIAAL PUBLICITAIRE DOELEINDEN
Tijdens de lessen kunnen foto’s en videos worden gemaakt door de balletschool voor publicitaire doeleinden.
Met je inschrijving geef je toestemming voor het gebruik van beeldmateriaal door Studio Simoncini. Mocht je hier bezwaar tegen hebben dan kan je dit laten weten via balletschool@hotmail.com

Privacy Statement
Klik hier voor ons privacybeleid

“Ballet mag er nooit voorspelbaar uitzien. Als je danst, is elke beweging die je maakt een belofte. Zelfs wanneer je een preparatie maakt, beloof je dat er een verhaal te vertellen is”.

- Mirella Simoncini