Sterke benen

Power Add-On voor dansers

In een aantal geselecteerde lessen worden af en toe lichte enkelgewichten gebruikt met aangepaste oefeningen om meer kracht en controle te krijgen. Het voegt een constante maar comfortabele weerstand toe. De oefeningen zijn gecontroleerd, er wordt niet gesprongen en het is altijd een kort onderdeel in de les. Het gebruik van de enkelgewichtjes is optioneel.

Power Add-On aan de Barre

Ongeveer een keer per maand zijn er in de les op Zaterdag kleine enkelgewichten beschikbaar voor oefeningen op maat aan de barre. Deze aanvullende manier van trainen is zinvol wanneer je minimaal twee keer per week traint. Geschikt voor volwassenen en studenten vanaf 14 jaar en ouder.

Mini Krachtttaining

Tijdens de Fast Forward les worden kleine lichte enkelgewichten gebruikt voor een gecontroleerde mini krachttraining op de vloer voorafgaand aan de Stamina Barre. Het gebruik van de enkelgewichtjes is geschikt voor volwassenen en studenten vanaf 14 jaar en ouder.

Maximale gewicht 0,5 kg

VIRTUELE STUDENTEN Als je online de hybride les volgt op Zaterdag of de F.F. les, kun je je eigen enkelgewichten bestellen via Tunturi.com of Bol.com Het maximale gewicht dat je mag gebruiken is een halve kilo. Zwaardere gewichten zijn niet geschikt. Materiaal is neopreen omdat dit goed bestand is tegen transpiratie en vocht.

“Ballet mag er nooit voorspelbaar uitzien. Als je danst, is elke beweging die je maakt een belofte. Zelfs wanneer je een preparatie maakt, beloof je dat er een verhaal te vertellen is”.

- Mirella Simoncini